Het Groene Boek

De ‘Schakel naar Duurzaam’ is ons motto en de kortste uitleg van wie wij als De Groene monteurs zijn.

 

Om in een korte tijd zo veel mogelijk woningen te vergroenen is een goed en efficiënt proces van voorbereiden en installeren noodzakelijk. Met onze vele jaren aan ervaring in het proces van verkoop tot installatie van zonnepaneelsystemen voor woningen hebben we veel kennis vergaard. Deze is verzameld en zo is het Groene Boekje tot stand gekomen.

 

Wij zijn ons bewust dat je op verschillende manieren zaken gedaan kan krijgen. Toch kan je ook lering trekken uit de ervaring van eerder en oude fouten proberen te voorkomen. Wij hebben in ieder geval de meeste fouten al een keer gemaakt en willen graag zo veel mogelijk schakels helpen de duurzame energievoorziening van woningen realiseren.

Met het Groene Boek hebben wij onze werkwijze uiteengezet waardoor een naslagwerk is ontstaan dat wij graag met onze opdrachtgevers, klanten en monteurs willen delen. Via onderstaand formulier kun je het Groene Boek gratis aanvragen.

 

Mocht je vragen hebben of met ons verder wil praten over bepaalde onderwerpen dan zijn wij altijd beschikbaar. Bel of mail ons direct.

 

 

 

Ik wil graag het Groene Boek aanvragen

Ik ben werkzaam bij een: